Јовановска за РСЕ: Пензискиот фонд е стабилен, пензиите ќе продолжат со навремена исплата

Пензискиот фонд е во стабилна состојба, пензиите како и досега ќе си продолжат со тековна, редовна, навремена исплата. Нема никаков

Прочитај повеќе