Јанков: Им порачувам на сите оние кои сакаат да напишат книга, да читаат различни жанрови

Подготвил: Бобан Илијевски Порталот Работник ви носи уште едно ново видео интервју, овојпат со македонски писател на криминалистички – трилери.

Прочитај повеќе