archiveпланета

ЗанимливостиНаука

Надвор од сончевиот систем е откриена планета слична на нашата

Астрономите конечно го потврдија тоа што досега само се претпоставуваше – постоење на планета надвор од нашиот сончев систем која...
1 2
Page 1 of 2