- Advertisement -

archiveПлата

ЕкономијаМакедонијаСиндикат

Ветувањето за плата од 100,000 ќе се реализира следната година

Лекарите специјалисти бараат покачување на платите. Бараат плата од 100 илјади денари, како што им било ветено од Министерството за...
1 8 9 10
Page 10 of 10