archiveПлата

ЕкономијаМакедонија

Азески: Платата од 14,500 денари не понижувачка

Претседателот на Стопанската Комора, Бранко Азески во интервју за ММС истакна дека платата во висина од 14,500 денари не само...
ЕкономијаМакедонијаМакедонијаСиндикат

ПСМ: Пензиите ќе се зголемат само преку усогласување со порастот на просечната плата

Во врска со најавеното зголемување на пензиите, Пензионерскиот синдикат на Македонија го поддржува најавеното покачување, но смета дека истото ќе...
1 2 3 4 5 6 9
Page 4 of 9