archiveплатен

ЕкономијаСветСветот на работникот

Белгиска компанија воведува неограничен платен одмор за вработените

Белгиската компанија Јонкерс специјализирана во преводи од март оваа година ќе им даде можност на своите вработени да земат неограничен...