Почнува пленарната расправа по дополнетиот Предлог-буџет за 2020 година

Во Собранието од денеска на пленарна седница почнува расправата по Дополнетиот предлог-буџет за 2020 година кој ги содржи 12-те прифатени

Прочитај повеќе