- Advertisement -

archiveПленум

Правда

Левица го одржа својот прв Пленум

Ја известуваме јавноста дека Левица го одржа својот прв Пленум. Делегатите на Пленумот ги усвоија веќе постоечките Статут, кратка агитациска...