- Advertisement -

archiveповисока

ЕкономијаМакедонија

Колкумина ќе се израдуваат на повисока плата?

Колку граѓани почнувајќи од први јануари па натаму ќе добијат повеќе пари на својата трансакциска сметка, благодарение на зголемената минимална...