- Advertisement -

archiveПоволни

ЕкономијаМакедонија

НБ: Поволни движења во економијата и во третиот квартал

Согласно објавените проценети податоци за БДП, домашната економска активност продолжи да расте и во вториот квартал на оваа година, со...