ОТСТРАНЕТИ 322 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (28.11 – 04.12.2019 година) со специјалните возила пајак се подигнати 322 возила од јавните површини. Од

Прочитај повеќе

Вработените во администрација ќе чистат јавни површини на 14 декември

Над 40.000 буџетари ќе го чистат ѓубрето од јавните површини. Акцијата на 14 декември, сабота, ќе се спроведе заедно со

Прочитај повеќе