- Advertisement -

archiveподатоци

Занимливости

Фејсбук: Што после завршувањето на пристапот до личните податоци?

Фејсбук ги разгледува импликациите на одлуката на Европскиот суд на правдата, кој го прогласи за невалиден договорот помеѓу Европската унија...
ПравдаСветот на работникот

Се зголемува бројот: 72 медицински работници во Македонија заразени од корона вирусот

Според податоците на Институтот за јавно здравје, регистрирани се 72 случаи на заболување меѓу здравствени работници, заклучно со податоци до 7.април....
1 2 3
Page 1 of 3