Ангеловска: Преку МСИП забрзано се градат и рехабилитираат локалните патишта

Одлична реализација на Проектот за подобрување на општински услуги-МСИП, особено во изградбата на локалната патна инфраструктура, каде во текот на изминатите

Прочитај повеќе