- Advertisement -

archiveпожари

Наука

Пријавени огнени торнада во Северна Калифорнија

Националната метеоролошка служба во саботата издаде невообичаено предупредување за „пожар предизвикан од торнадо“. Националната служба за метеорологија соопшти дека планира...
ЕкономијаМакедонија

Од втората редовна седница на Владата: Одлука за помош од 6 милиони денари за штетите од пожарите во Австралија

Владата на Република Северна Македонија денеска ја одржа редовната втора седница со повеќе точки на дневен ред од својата програма...