archiveполитики

ЕкономијаМакедонија

МИОА ја презентираше надградбата на ЕНЕР. Централно место имаат консултациите при креирањето на политики

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, на денешната прес конференција ја претстави надградбата на ЕНЕР. Фокусот е ставен...
МакедонијаПравдаСиндикат

Македонски Дипломатски синдикат: Да се замрзанат интерните огласи до завршувањето на изборите

Македонскиот Дипломатски Синдикат изразува сериозна загриженост поради вчерашното објавување на 21 интерен оглас за упатување дипломати во дипломатско - конзуларните...
ПравдаСветот на работникот

Левица: Национализација на текстилните фабрики кои неправедно ќе ги исфрлат работниците на улица

На последниот состанок на „Текстилниот Кластер” кој се одржа неодамна, некои од газдите гласно ја пропагираа идејата привремено да ги...
ЕкономијаМакедонија

Се зајакнува родовата еднаквост во земјоделството, потпишан Меморандум со US Women

Министерството за земјоделство,шумарство и водостопанство потпиша Меморандум на соработка со Телото на Обединетите нации за родова еднаквост и зајакнување на...
1 2
Page 1 of 2