ИНТЕРВЈУ со авторката на интерактивната книга „Политички говори и јавни настапи“, Магдалена Стојмановиќ

Разговараше: Бобан Илијевски Интервју на порталот Работник со авторката на книгата „Политички говори и јавни настапи“, Магдалена Стојмановиќ, во кое

Прочитај повеќе