archiveполитички

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Над 20% од вработените граѓани останале без своето работно место поради корона кризата

Секој петти вработен граѓанин во Македонија останал без своето работно место како последица на економската криза предизвикана од епидемијата на...
1 2
Page 1 of 2