archiveполициски

МакедонијаСиндикат

Полициски синдикат – На полицијата ѝ е потребна поголема заштита од коронавирусот

Македонскиот полициски синдикат бара поголема заштита на припадниците на МВР по појавата на неколку случаи на заболени од коронавирусот, и...
ПравдаСветот на работникот

Не го запреле возилото на наредба на полицијата, па полицајците почнале да пукаат – уапсени двајца скопјани

Две лица биле усапсени во Скопје, бидејќи не сакала да застанат кога биле стопирани од страна на полициските службеници. -Вчера...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Постигнат е договор меѓу Синдикатот и раководството на МВР, сите издадени наредби да бидат потпишани од министерот и дополнителниот заменик министер

Со потпишување на Записникот од работните состаноци од страна на Министерот за Внатрешни работи Наќе Чулев, дополнителниот заменик на министер за внатрешни...
МакедонијаСиндикат

Македонскиот полициски синдикат: Остварени работни средби со раководството на МВР

На барање од Македонскиот полициски сидикат денеска, Претседателот на Македонскиот полициски синдикат Д-р Марјан Кицев и Генералниот секретар Киро Трајковски...
1 2 3 4
Page 1 of 4