- Advertisement -

archiveполицијата

МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

СПМ: Сите кои мислат дека со опструкции и саботажи ќе не спречат во борбата за остварување на подобри услови и права, бадијала се трудат

Денес како Синдикат ќе соопштиме пред јавноста дека имаме основи за сомневање дека од страна на еден Министер за внатрешни...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

Коцевски до Спасовски: Кога ќе ги вратите распоредените полициски службеници на работните места?

Претседателот на Синдикатот на полицијата во Македонија Орце Коцевски, во емисијата Стадион на Канал 77, на Министерот за внатрешни работи...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

СПМ: Министре, барем за „1“ % да ги покачиш платите на вработените во полицијата, наместо да се фалиш со она што им следува законски

Фејсбук статус на Синдикатот на полицијата во Македонија:    "ЖИВОТ ЗА СИТЕ" беше Вашата парола, слобода на изразување, темелот на...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

СПМ: Наредните вкупно три членарини ќе ги пренамениме за вакцинирање пред се на членовите, но прво Спасовски да ги сопира

Фејсбук статус на СПМ:    Почитувани вработени во Министерството за внатрешни работи, почитувана Македонска јавност,    Во текот на вчерашниот...
МакедонијаНовостиПравдаСиндикат

СПМ достави барања до МВР за подобрување на условите на полициските службеници

Барања за подобрување на условите за работа на вработените во МВР Господине Министер Оливер Спасовски, почитувани вработени во Министерство за...
1 2 3 6
Page 1 of 6