archiveполиција

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Коцевски: Спасовски сака да го згасне синдикатот на полицијата

„Започнување на синдикална борба со непрофесионализмот во Полицијата, крај на вознемирувањето на работниците и стоп за незаконските распоредувања.“ е акцентот...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Синдикатот на полицијата обвини за прераспределувања и дисциплински постапки, СВР Куманово демантира

Синдикатот на полиција на Македонија на денешната прес-конференција пред СВР Куманово го обвини началникот на секторот, дека незаконски прераспределува вработени и поведува како што...
СветСветот на работникотСиндикат

Синдикат на полицијата остро протестира поради снимките на кои наводно полицајци малтретираат момче со пречки во развојот

Синдикатот на полицијата и полициски старешини се огласија по повод една снимка од Нови Сад, објавена во медиумите, а на...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

За судската полиција да не важи ограничувањето за исплата на додатоци на плата, бара синдикатот

Независниот синдикат на Судската полиција бара изземање од владината одлука со која се ограничува исплатата на додатоци на плата за...
1 2 3 4
Page 1 of 4