- Advertisement -

archiveпомошен

ПравдаСветот на работникот

Каков ни е квалитетот на образованието?

Квалитетот на образованието е просечен, а во некои области е и многу лош, смета наставникот Витомир Лазороски од ОУ „Христијан...