archiveпомош

ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Дали државната финансиска помош ПРИСТИГНУВА до работниците?

Во интервјуто за порталот Работник, Претседателот на Синдикатот за угостителство и туризам Роберт Митровски истакна дека тие како синдикат не...
ЕкономијаСветСветот на работникот

Проширена програма за субвенционирање на платите од соседите: Државата дава од 50 до 100 проценти од минимумот

Црногорската влада донесе одлука за продолжување на Програмата за субвенционирање на платите за уште два месеца со цел да се...
ИнтервјуаМакедонијаСиндикат

Д-р Панев за Работник: Заштитната опрема на вработените во Итната медицинска помош е според стандардите.

Вработените во Итната медицинска помош се соочуваат со големи ризици како и сите други здравствени работници, поради епидемијата од вирусот...
1 2 3
Page 1 of 3