Владата сака да го земе управувањето со Попова Шапка под своја надлежност

Владата сака да го земе управувањето со Попова Шапка директно под своја надлежност. Во моментов со Ски центарот управува Елем

Прочитај повеќе

Првпат во сезонава утре ќе работи новата шестоседна жичница „Лајтнер” на Попова Шапка

Од утре првпат за оваа сезона ја пуштаме со работа новата шестоседна жичница „Лајтнер” во Ски-центарот „Попова Шапка”, а користењето

Прочитај повеќе

Хотелите на ЕЛЕМ – Турс на Попова Шапка ќе одат во директна приватизација, вели Бектеши

Пред корона кризата ние ги завршивме подготовките што се однесува до Визибилити студијата, истовремено направивме и Визибилити студија за Попова

Прочитај повеќе

Семејствата кои не го надминуваат нето износот од 22, 000 денари ќе можат да одат на организиран одмор

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска на прес-конференција го најави стартот на мерката – организиран одмор на работници со ниски

Прочитај повеќе