Тренчевска во посета на „Дрекслмајер“: Заедно со приватниот сектор до поголема вклученост на лицата со попреченост

Вработувањето на лицата со попреченост со цел нивна поголема социјална инклузија, беше во фокусот на денешната посета на германската автомобилска

Прочитај повеќе