- Advertisement -

archiveпорадикални

МакедонијаСиндикат

(Видео) Велигднов: 30 години не ни се зголемени платите, бараме и подобрување на работните услови

Синдикатот на Македонска пошта во изминативе неколку месеци водеше интензивни разговори со Претседателот и членовите на Управниот Одбор за подобрување...