- Advertisement -

archiveпоразителни факти

МакедонијаСиндикат

Поразително: 83,7% би се отселиле од Македонија

Поразителни 83,7 отсто од испитаниците би си заминале од Македонија кога би имале шанса. Ова се резултатите од анкетата под...