archiveпоранешни

ЕкономијаМакедонија

Вработените на „Охис“ го блокираа булеварот кај Владата

Поранешните вработени од скопската фабрика „Охис“ и денеска излегоа на протест за да го изразат својот револт. Поради тоа, повторно...
ПравдаСветот на работникот

Поранешни вработени во „Типо“ бараат забрзување на судските постапки за нивните побарувања

Поранешни вработени во АД „Типо“ денеска на средба со претседателот на Основен суд Скопје 2 Илир Сулејмани ги претставија проблемите...