archiveпородилно

МакедонијаПравдаСветот на работникот

Кочовски ексклузивно за Работник: Породилното отсуството ќе го зголемиме од 9 на 12 месеци

Поради огромната потреба од реални промени во областа на породилното отсуство, Левица во својата изборна програма предвидува продолжување на истото...
ПравдаСветот на работникот

Дали криминално работење во ФЗОМ е причина за доцнење на исплатата на надоместокот за породилно отсуство?

Соопштението на Левица ви го пренесуваме интегрално: Бројни пораки со апел да кренеме глас за заштита на најмалите, очигледно заборавени...