- Advertisement -

archiveПорторико

Правда

Протести во Порторико: Демонстрантите побараа оставка од Гувернерот

Рикардо Росело, Гувернерот на Порторико е под опсада во шпанската колонијална тврдина во Сан Хуан, којашто е и негова резиденција....