- Advertisement -

archiveпочинат

ЗанимливостиМагазинСветот на работникот

Жална вест, почина кошаркарскиот работник Енвер Малиќи

Откако вчера македонската кошарка го загуби Анте Дуковски, денес почина уште еден кошаркарски работник, Енвер Малиќи. Според најавите, тој починал...