Рустеми не се чувствува одговорен за состојбата во која се најде Пошта

Директорот на Национални пошти Ејуп Рустеми не чувствува одговорност за состојбата во која се најде оваа институција. Во изјава за Локално се

Прочитај повеќе

Антикорупциска: Вработувањата во Пошта предизборен поткуп – 3 милиони евра потрошени за 5 години за патни трошоци

Антикорупциска предупредува на предизборен поткуп по објавениот оглас за 280 вработувања во Македонски пошти на неопределено време. На два дена

Прочитај повеќе

Предизборни вработувања: Оглас за 280 работни места во Македонски Пошти

Вработувањата пред избори не престануваат да се нижат. Конкурсите не стивнуваат во предизборниот период и покрај апелите од антикорупционерите дека

Прочитај повеќе