Мониторинг: Во Државното правобранителство фалат речиси 40 отсто работници

Четвртиот мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство за период јануари-јуни 2020, содржи информации во однос на ефективноста и транспарентноста

Прочитај повеќе