- Advertisement -

archiveправосудни

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

УПОЗ контра изјавата на министерката Ангеловска за намалувањето на платите во јавната администрација

Подолг период а особено со почетокот на кризата, јавната администрација е мета на бизнис заедницата, поединци и министри кои како...
МакедонијаПравдаСиндикат

Работниците од управата и правосудните органи од Југоисточниот регион се обучуваа за препознавање и пријавување на корупција

На ден 27.02.2020 година во Струмица, 50-тина членови на Синдикатот на УПОЗ од  Управата за јавни приходи, Државниот завод за...
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Администрацијата и техничкиот персонал во здравството на протест за поголема плата

Вратете ни го достоинството - Администрацијата и помошниот технички персонал од здравствените установи вчера на протест. Револтирани се што тие...