- Advertisement -

archiveпрактиканство

ЕкономијаМакедонија

Министерката Царовска ги презентираше можностите од Законот за практиканство на преставниците од Македонската банкарска асоцијација

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и преставници од министерството денеска имаа работен состанок со членовите на Македонската...