- Advertisement -

archiveПрва

ЕкономијаМакедонија

Една година од работењето на компанијата „Пиксел Груп“

Компанијата „Пиксел Груп“ денеска ќе одбележи една година од отворањето на првата фабрика за производство на фотоволтаични соларни модули во...