archiveпрекин

ПравдаСветот на работникот

Чакаровски: Се уценуваат машиновозачите со предупредувања за откази

На машиновозачите раководителите им делат писмени предупредувања за прекин на договорите за работа поради одбивањето да извршат работни обврски, изјави...
Светот на работникот

Прекин на работата во штипска текстилна фабрика поради неисплатени плати и придонеси

Претседателката на Здружението „Гласен Текстилец“ на својот фејбук објави дека во штипската текстилна фабрика Баргала, денеска имало прекин на работата,...