- Advertisement -

archiveпрепотоварена

Правда

Јавната администрација сеуште се смета за политизирана и преоптоварена

Европската комисија во извештајот за напредокот на земјата имаше истакнато дека во овој сектор е постигнат напредок преку поставување на...