archiveпреседавање

ПравдаСветСиндикат

Хрватската полиција најавува штрајк во текот на преседавањето на ЕУ

Синдикатот на полициските службеници на Хрватска соопштил дека го поддржува штрајкот на просветните работници кој влезе во вториот месец и...