Преспа со најуспешна туристика сезона, останува проблем сместувањето

Преспа има една од најуспешните туристички сезони во последните пет-шест години, но потребни се повеќе сместувачки капацитети, оцени градоначалникот на

Прочитај повеќе

Дневница 1200 денари, платенa храна: Овој град во Македонија има потреба од берачи на јаболка

Платен храна и околу 1200 денари дневница. Ова е цената за берење на јаболка која се очекува да биде понудена

Прочитај повеќе