archiveпретпријатија

ЕкономијаМакедонија

Премиерот Заев на 15 години АДКОМ: Владата ќе го помага модернизирањето на јавните претпријатија

Јавните комунални претпријатија се од исклучителна важност за секојдневието на секој граѓанин. Животот и секојдневието на граѓаните да функционираат во...
1 2
Page 1 of 2