archiveпретставници

ПравдаСветСиндикат

Синдикатот на Железници на Република Српска поднел кривична пријава против поранешната управа

Претставниците на синдикатот на Железница на Република Српска поднеле кривична пријава до Окружното јавно обвинителство во Добој против управата на...
ПравдаСиндикат

Студиска посета: Претставници на КСС оствариле средба со директорот на МОТ за југоисточна Европа

Во рамките на студиската посета на Будимпешта на Националниот совет за Безбедност, Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија оствари средби...
ПравдаСветот на работникот

Ампева: Кршењето на работничките права е причината за заминувањето на странските партнери од текситилната индустрија

Текстилните фабрики во државава се соочуваат со голем проблем, поради опаѓањето на нарачките од нивните странски партнери или нивно целосно...
1 2
Page 1 of 2