archiveпретставници

МакедонијаСиндикат

Сеуште нема решение за поранешните вработени во Еурокомозит

Претставници на Синдикатот на индустрија, енергетика и рударство - СИЕР и Претседателот на управниот одбор на компанијата „Еурокомпозит“, Тони Петрески,...
1 2
Page 2 of 2