- Advertisement -

archiveприватизација

ЕкономијаМакедонијаНовости

Железници Транспорт во 2021 ќе направи загуба од 7,5 милиони евра

Железници Транспорт и во 2021 ќе направи голема загуба, а според бизнис-планот на ова акционерско друштво во државна сопственост, таа...