- Advertisement -

archiveприватна

МакедонијаСиндикат

24вести: Кој ќе одговара за пропаднатиот проект за детска кардиохирургија со јавно – приватно партнерство

Кој ќе одговора за пропаднатото јавно приватно партнерство во детската кардиохирургија? Јавното здравство изгуби цел тим на доктори и сестри,...