ПРИВАТНИТЕ СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ БАРААТ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ, ПОВИСОКА ПЛАТА, ПЛАТЕНО ДЕЖУРСТВО И ВРАБОТУВАЊА

Приватните специјализанти се уште немаат здравствено осигурување. Три месеци изминаа откако министерот вети дека проблемот со здравственото осигурување на приватните

Прочитај повеќе

Лазаров: Да се платат 24 часовните дежурства и да се обезбеди здравствено осигурување на приватните специјализанти

Фејсбук статус на Ненад Лазаров од АСМЛ:   Доста е! Најпрво да се платат 24 часовните дежурства, потоа да се

Прочитај повеќе