Комора на приватно здравство: Висината на капитацискиот бод да се одредува според методологија

Комората на приватно здравство при Сојузот на стопански комори на Македонија истакнува поддршка на протестот на матичните лекари и на

Прочитај повеќе

Комора на приватно здравство: Да се објави повик за ангажирање на лекари во новите ковид амбуланти

Комората на приватно здравство при Сојузот на стопански комори на Македонија, реагира на одлуката на Комисијата за заразни болести, матичните

Прочитај повеќе