Што треба да знаеме за привремените вработувања?

Што треба да знаеме за привремените вработувања? Привремените вработувања агенцијата за привремени вработувања ги врши врз основа на претходно склучен

Прочитај повеќе

МИЛИОНСКИ СУМИ ОД БУЏЕТОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СЕКОЈА ГОДИНА СЕ ИСПЛАЌААТ ЗА ПРИВРЕМЕНИ ВРАБОТУВАЊА

МИЛИОНСКИ СУМИ ОД БУЏЕТОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СЕКОЈА ГОДИНА СЕ ИСПЛАЌААТ ЗА ПРИВРЕМЕНИ ВРАБОТУВАЊА Секоја година од Буџетот на Република

Прочитај повеќе

Ралповски: АД ЕСМ сака да испрати вработени на принуден одмор, а во меѓувреме прима нови

Пред се, сакам да кажам дека ние со АД ЕЛЕМ (ЕСМ) во минатото имавме многу проблеми и добивме многу судски

Прочитај повеќе