archiveпридобивки

Занимливости

12 извонредни придобивки од Кока-Колата, кои ќе посакате да ги знаевте порано

Кока-Колата е еден од најпознатите газирани пијалоци во светот. Покрај големата популарност како вкусен и освежувачки пијалок, истиот има и...