- Advertisement -

archiveпризнавање

Економија

Олеснето признавање дипломи за лекари, инженери и учители во Германија

Минатата година во Германија биле признаени 36.400 дипломи издадени во странство- зголемување за 20 проценти во однос на 2017, велат податоците на...