- Advertisement -

archiveприсвојување

СветСиндикат

Синдикатите против присвојувањето на Фиат и Пежо

Поголемиот дел од синдикатите што ги претставуваат работниците во производителот на „Пежо“ ПСА се против планираното спојување со „Фиат Крајслер“,...